Appartement
Bonnefantenstraat , 3500 Hasselt
€ 433.500
  • Bewoonbare opp.: 125m²
  • Kamers: 2
  • Badkamers: 1
  • Terras.: 22m²
Geniet bij deze doorzonappartementen van 6% btw (onder voorwaarden). Bezoek het modelappartement!

De Bonnefant, Wonen in het midden van de stad en toch omgeven door groen. Een iconisch gebouw op een centrale en culturele locatie waar er ruimte is voor luxe, een onvergetelijke woonervaring of zorgeloos wonen in een assistentiewoning.

Tussen de gebouwen van De Bonnefant komt een groene doorsteek die de Demerstraat rechtstreeks verbindt met het begijnhof. Gezellig vertoeven in één van de twee gemeenschappelijke binnentuinen of liever een barbecue met de buren? Bovendien hebben de terrassen geïntegreerde plantenbakken die zijn uitgerust met een automatisch beregeningssysteem. Een extra groene beleving is verzekerd.

Het bestaande RTT-gebouw is volledig gerenoveerd met het behoud van de Hasseltse authenticiteit en verder uitgebreid met energiezuinige nieuwbouw. Parkeren in het centrum is geen evidentie maar toekomstige bewoners van De Bonnefant kunnen parkeren in de ruime ondergrondse parkeerplaats. Je kan ook je fiets kwijt in de fietsenstalling en in je privé kelder is er plaats voor extra bergruimte. 

Gezellig een hapje gaan eten? Restaurant Bocca Nera vestigde zich in het vroegere RTT-gebouw. Ook kledingzaak Clinic heeft er een filiaal geopend. Topzaken die een meerwaarde zijn voor het project.


DOORZONAPPARTEMENTEN:
De doorzonappartementen trekken aan twee zijden daglicht dankzij de plafondhoge ramen. Deze ramen en de 1 of 2 terrassen brengen de beleving rondom je nieuwe thuis mee naar binnen. Dit type heeft 2 slaapkamers en 1 badkamer. De keuze van de afwerking is reeds gemaakt.

Doorzonappartement B2.APP.04
Dit doorzonappartement is gelegen op de 2de verdieping en heeft een bewoonbare oppervlakte van 125m² en twee terrassen van samen 22m². Inkomhal met apart toilet, berging, badkamer en toegang tot de 2 slaapkamers. Open leefruimte met grote raampartijen en toegang tot de 2 terrassen. Vloerverwarming met warmtepomp en ventilatie type D.

Vermelde prijs is exclusief ondergrondse parkeerplaats, berging en exclusief registratie, BTW en notariskosten. Neem snel contact op voor meer info en/of een bezichtiging van het modelappartement.
Maakt deel uit van: De Bonnefant

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 433.500
Onder BTW stelsel
Ja
Referentie
4847155

Algemeen

Verdieping
2
Terras 1
22 m²

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte
125 m²

Ligging

Terbeschikkingstelling
Bij oplevering

Comfort

Lift
Ja

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee

Heeft u vragen?