Appartement
Paardsdemerstraat 6, 3500 Hasselt
€ 727.569
  • Bewoonbare opp.: 137m²
  • Kamers: 2
  • Badkamers: 2
  • Terras.: 36m²
Welkom in ons pop-up-infocenter aan De Bonnefant. Jullie zijn vrijblijvend welkom zonder afspraak op:
zaterdag 11 juni en zaterdag 18 juni van 10 uur tot 12 uur.

Appartementen met Wintertuin. Geniet nu van 6% btw (onder voorwaarden).

De Bonnefant, Wonen in het midden van de stad en toch omgeven door groen. Een iconisch gebouw op een centrale en culturele locatie waar er ruimte is voor luxe, een onvergetelijke woonervaring of zorgeloos wonen in een assistentiewoning. Modelappartement beschikbaar!

Tussen de gebouwen van De Bonnefant komt een groene doorsteek die de Demerstraat rechtstreeks verbindt met het begijnhof. Gezellig vertoeven in één van de twee gemeenschappelijke binnentuinen of liever een barbecue met de buren? Bovendien hebben de terrassen geïntegreerde plantenbakken die zijn uitgerust met een automatisch beregeningssysteem. Een extra groene beleving is verzekerd.

Het bestaande RTT-gebouw is volledig gerenoveerd met het behoud van de Hasseltse authenticiteit en verder uitgebreid met energiezuinige nieuwbouw. Parkeren in het centrum is geen evidentie maar toekomstige bewoners van De Bonnefant kunnen parkeren in de ruime ondergrondse parkeerplaats. Je kan ook je fiets kwijt in de fietsenstalling en in je privé kelder is er plaats voor extra bergruimte. 

APPARTEMENTEN MET WINTERTUIN:
De appartementen met wintertuin laten je zomer en winter genieten van de buitenruimte. Het open zicht en de geïntegreerde plantenbakken maken van deze hoekappartementen met 3 gevels een oase van rust. Er zijn telkens 2 slaapkamers en 2 badkamers voorzien. 

Gezellig een hapje gaan eten? Restaurant Bocca Nera vestigde zich in het vroegere RTT-gebouw. Ook kledingzaak Clinic heeft er een filiaal geopend. Topzaken die een meerwaarde zijn voor het project.

Appartement met wintertuin A3.APP.01
Dit hoekappartement is gelegen op de 3de verdieping en heeft een bewoonbare oppervlakte van 137m² en een terras van 36m². Dankzij de glazen wanden die openschuiven is het terras een echte verlenging van de leefruimte. Inkomhal met berging en apart toilet en toegang tot de 2 slaapkamers. De masterbedroom heeft een eigen badkamer en dressing. De logeerkamer is voorzien van een extra badkamer. Ruime open leefruimte met prachtige raampartijen. Vloerverwarming met warmtepomp en ventilatie type D. De keuze van de afwerking van dit appartement is reeds gemaakt. De keuken heeft een kookeiland, een composieten werkblad en is voorzien van 5 toestellen. Het appartement is voorzien van parket in de slaapkamers en de leefruimte.

Vermelde prijs is exclusief ondergrondse parkeerplaats, berging en exclusief registratie, BTW en notariskosten. Neem snel contact op voor meer info en/of een bezichtiging van het modelappartement. 
Maakt deel uit van: De Bonnefant

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 727.569
Onder BTW stelsel
Ja
Referentie
4562093

Algemeen

Bebouwing
Halfopen
Verdieping
3
Terras 1
36 m²

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte
137 m²

Ligging

Terbeschikkingstelling
Bij oplevering

Comfort

Lift
Ja

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee

Heeft u vragen?