Appartement
Bonnefantenstraat , 3500 Hasselt
€ 305.693
  • Bewoonbare opp.: 83m²
  • Kamers: 2
  • Badkamers: 1
  • Terras.: 15m²
Nieuwbouw BEN-appartement! Geniet nu van 6% BTW(onder voorwaarden).

De Bonnefant, Wonen in het midden van de stad en toch omgeven door groen. Een iconisch gebouw op een centrale en culturele locatie waar er ruimte is voor luxe, een onvergetelijke woonervaring of zorgeloos wonen in een assistentiewoning. Modelappartement beschikbaar! 

Tussen de gebouwen van De Bonnefant komt een groene doorsteek die de Demerstraat rechtstreeks verbindt met het begijnhof. Gezellig vertoeven in één van de twee gemeenschappelijke binnentuinen of liever een barbecue met de buren? Bovendien hebben de terrassen geïntegreerde plantenbakken die zijn uitgerust met een automatisch beregeningssysteem. Een extra groene beleving is verzekerd.

Het bestaande RTT-gebouw is volledig gerenoveerd met het behoud van de Hasseltse authenticiteit en verder uitgebreid met energiezuinige nieuwbouw. Parkeren in het centrum is geen evidentie maar toekomstige bewoners van De Bonnefant kunnen parkeren in de ruime ondergrondse parkeerplaats. Je kan ook je fiets kwijt in de fietsenstalling en in je privé kelder is er plaats voor extra bergruimte. 

APPARTEMENTEN: 
De appartementen bevatten 1, 2 of 3 slaapkamers met mooie terrassen omgeven door groen dankzij de geïntegreerde plantenbakken. Verder beschikken ze over 1 of 2 badkamers. De appartementen worden afgewerkt.

Appartement B1.App.04
Dit appartement is gelegen op de 1ste verdieping en heeft een bewoonbare oppervlakte van 83m² en een terras van 15m². Inkomhal met aparte berging. Open leefruimte met toegang tot het terras. Nachthal met apart toilet en toegang tot de 2 slaapkamers en de badkamer. Vloerverwarming met warmtepomp en ventilatie type D.

Vermelde prijs is exclusief ondergrondse parkeerplaats, berging en exclusief registratie, BTW en notariskosten. Neem snel contact op voor meer info en/of een bezichtiging van het modelappartement. 
Maakt deel uit van: De Bonnefant

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 305.693
Onder BTW stelsel
Ja
Referentie
4562085

Algemeen

Verdieping
1
Terras 1
15 m²

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte
83 m²

Ligging

Terbeschikkingstelling
Bij oplevering

Comfort

Lift
Ja

Energie

Type verwarming
Vloerverwarming

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee

Heeft u vragen?