Appartement
Gruitroderkiezel 8, 3960 Bree
€ 395.000
  • Kamers: 4
  • Grondopp.: 380m²
  • Badkamers: 3
Uitstekend gelegen opbrengsteigendom bestaande uit 3 vergunde appartementen gelegen net buiten het centrum van Bree langs de verbindingsweg tussen Gruitrode en Bree. Alle appartementen zijn op dit moment verhuurd. Scholen, winkels en openbaar vervoer op wandelafstand.

De indeling is al volgt:
Op het gelijkvloers vinden we de gemeenschappelijke berging en kelderruimte en de trap naar de 2 bovenliggende duplex appartementen.

* Appartement 1:
Via de achterkant van het gebouw is een aparte inkom naar het eerste appartement. Deze bestaat uit een inkomhal, 2 ruime slaapkamers, een geïnstalleerde keuken, leefruimte en badkamer met ligbad, lavabo en toilet. Via dit appartement kan men ook rechtstreeks in de gemeenschappelijke bergruimte en kelder geraken. een terras kan voorzien worden mits plaatsen van een schutting.

* Appartement 2:
Dit duplexappartement is gelegen op de eerste en tweede verdieping van het gebouw. Via de inkomhal komen we in de leefruimte met geïnstalleerde open keuken. Op de tweede verdieping vinden we een slaapkamer en badkamer met lavabo, douche en toilet terug. Aan de achterkant van het gebouw is een terras beschikbaar, te bereiken via een deur in de keuken.

* Appartement 3:
Ook dit duplexappartement is gelegen op de eerste en tweede verdieping van het gebouw en is een spiegelbeeld van appartement 2. Via de gemeenschappelijke inkomhal komen we in de leefruimte met geïnstalleerde open keuken. Op de tweede verdieping vinden we een slaapkamer en badkamer met lavabo, douche en toilet terug. Aan de achterkant van het gebouw is een terras beschikbaar, te bereiken via een deur in de keuken.

Alle appartementen zijn verhuurd met een huuropbrengst van 1.670 euro per maand.

Gemeenschappelijke berging en kelder met aparte meters voor water, gas en elektriciteit aanwezig. De verwarming is op gas. Houten ramen met dubbel glas voorzien. Parkeergelegenheid aan de achterkant van het gebouw voor alle appartementen. Op wandelafstand van het centrum van Bree.

voor meer interesse of een bezoek ter plaatse: 011 39 90 50 - info@jansenrealestate.be

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 395.000
Onder BTW stelsel
Nee
Opbrengsteigendom
Ja
Referentie
4734266

Algemeen

Renovatiejaar
2000
Bebouwing
Halfopen
Verdiepingen
3
Terrassen
3

Afmetingen

Grondoppervlakte
380 m²

Ligging

Terbeschikkingstelling
Vanaf akte

Indeling

Hal
Ja
Keuken
Ja
Berging
Ja
Kelder
Ja

Comfort

Lift
Nee

Energie

EPC
750 kWh/m²
Elektriciteitskeuring
Ja, conform
Type verwarming
Gas cv

Stedenbouwkundige info

Kadaster sectie
B
Kadaster nummer
888T
Kadaster oppervlakte
380

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet meegedeeld
Voorkooprecht
Nee

Downloads

Heeft u vragen?