Appartement te koop € 285.000

Stift 40 1.1 3960 Bree 2 1 75 m² 11 m² 1

Beschrijving

Modern 2 slaapkamer appartement met inpandige garage in het hartje van Bree.

Dit prachtige appartement is gelegen op de eerste verdieping van de nieuwbouw residentie 'STIFT' in Bree en heeft een bewoonbare oppervlakte van 75m². Het appartement is afgewerkt met hoogwaardige materialen, is energiezuinig en voorzien van zonnepanelen.

De indeling is als volgt:
Inkomhal met berging en apart toilet, grote leefruimte en geïnstalleerde open keuken met toegang tot het zonovergoten terras aan de achterzijde van het gebouw. Aan de voorzijde van het gebouw bevinden zich de 2 ruime slaapkamers en badkamer die is uitgerust met een ruime inloopdouche, lavabo en badkamermeubel. Het appartement is voorzien van 3 dubbel thermisch glas, zonnepanelen en een zeer zuinig verwarmingssysteem op aardgas met vloerverwarming.

De bijhorende inpandige garage (P4) is bereikbaar via het gelijkvloers en is voorzien van een automatische poort op afstandsbediening. Via deze garage is er toegang tot de inkomhal waar de gemeenschappelijk delen en de lift zich bevinden.

Dit appartement zal verkocht worden onder registratie.  EPC is nog in opmaak. Dit ligt onder E20.

Voor meer info of voor een bezoek ter plaatste kan u ons telefonisch contacteren via het nummer 011 39 90 50 of via info@jansenrealestate.be

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Vaesen Ruben E: ruben.vaesen@jansenrealestate.be