Appartement
Alverbergstraat 5 bus 2.02 ,3500 Hasselt
€ 253.000
  • Bewoonbare opp.: 71m²
  • Kamers: 1
  • Badkamers: 1
  • Terras.: 16m²

Het woonconcept “AMOER “ situeert zich vlak naast het centrum van Hasselt. In het binnengebied tussen de Alverbergstraat en de Oude Kuringerbaan schuilen zes tuinwoningen, zeven appartementen en een ondergrondse parkeergarage in de schaduw van een oude moerbeiboom. De schilderachtige binnentuin is exclusief toegankelijk voor de inwoners van Amoer.

Welkom bij Amoer, de combinatie tussen de dynamiek van de stad en de rust van het groen.

Appartementen
De zeven appartementen, hebben ruime terrassen dewelke zijn georiënteerd op de prachtige gemeenschappelijke belevingstuin of op de straatzijde. De oppervlaktes van de appartementen variëren van 65 tot 100m². De terrassen zijn tussen 10 en 17m². Het appartementsgebouw wordt afgewerkt in hoogwaardige en natuurlijke materialen, afgestemd op de woningen en de rest van mooie gemeenschappelijke tuin. Het gebruik van diverse gevelmaterialen zorgt voor een knappe gelaagdheid. Parkeren vormt geen probleem want in de kelderverdieping zijn er privé-parkeerplaatsen en bergingen voorzien. De appartementen zijn Bijna Energie Neutraal , BEN-appartementen met een E peil onder 30 ! 

Appartement B2.02 

Een mooi appartement op de tweede verdieping in dit kleinschalig project. Dit appartement beschikt over een gezellige leefruimte met een ruim terras aan de straatzijde en een raampartij met zicht op de binnentuin. Uitgerust met een volledig geïnstalleerde keuken, 1 slaapkamer, een badkamer en ruime berging. Afgewerkt met kwalitatieve materialen en de voormelde grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval in dit appartement.

- oppervlakte 71 m²
- 1 slaapkamer
- terras: 16,00 m²
- afgewerkte keuken
- badkamer met douche en een apart toilet
- vloerverwarming & warmtepomp aanwezig
- zonnepanelen voor elk appartement
- moderne architectuur
- ruime parkeerplaats en berging in de afgesloten parkeerkelder
Vermelde prijs is exclusief ondergrondse parkeerplaats, berging en exclusief registratie, BTW en notariskosten. Neem snel contact op 011 39 90 50 voor meer info.


Maakt deel uit van: Amoer

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 253.000
Onder BTW stelsel
Ja
Referentie
4374981

Algemeen

Bebouwing
Halfopen
Verdieping
2
Tuin
Ja
Terras 1
16 m² (zuid)

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte
71 m²

Ligging

Terbeschikkingstelling
Bij oplevering

Comfort

Lift
Ja

Energie

Type verwarming
Warmtepomp

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Niet meegedeeld
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee

Heeft u vragen?