Appartement
Zuidervest 33 bus 5 ,3990 Peer
€ 287.350
  • Bewoonbare opp.: 78m²
  • Kamers: 1
  • Badkamers: 1
  • Terras.: 22m²
Bezoek twee hoogwaardig afgewerkte modelappartementen na afspraak! Bovendien koop je nog aan 6% btw tot eind 2024 (onder voorwaarden). Grijp nu je kans!

Agnetenpark, Altijd thuis, overal dichtbij...

Agnetenpark is een échte nieuwe buurt met verschillende woningtypes voor iedereen en voor elke (gezins)situatie. Maar in Agnetenpark leef je niet alleen op maat van de mensen maar ook op maat van morgen. Zo is er aandacht voor duurzame energie - denk maar aan zonnepanelen, geothermie (warmtepomp met aardwarmte) en waterrecuperatie - én duurzame mobiliteit. De woningen dragen ook het BEN-label (Bijna Energie Neutraal). Het E-peil ligt onder E20 waardoor er 5 jaar vrijstelling is op het kadastraal inkomen. Wonen in het hart van de stad en alles vlot bereikbaar te voet op of twee wielen. En het beste? Je woont in een groene omgeving omgeven door veel ruimte om te ademen. 

De gloednieuwe maar toch authentieke site bestaat uit verschillende residenties die elk zijn onderverdeeld in verscheidene appartementen. Verder wordt er een nieuw buurtpark aan de Kloosterstraat aangelegd waardoor je kan genieten van het uitbundige groen tijdens een rustgevende wandeling of een gezellige namiddag met buren en vrienden.

Ook wordt er in Agnetenpark gezorgd voor het beste wooncomfort. Alle appartementen zijn volledig naar eigen stijl en keuze af te werken én is er standaard vloerverwarming voorzien. Ondergrondse staanplaatsen, kelder- en fietsenbergingen zorgen voor het mobiele comfort. Een pakketje laten leveren of laten afhalen? Ook dat kan door middel van de Bringme Boxen. Verder zorgen de kwalitatieve afwerking en veel lichtinval in de leefruimtes voor een heerlijk thuis-gevoel.

De Walwoningen, gelegen op de wal, ontsluiten het project met hun specificaties. De oppervlaktes lopen van 78 tot 135m² met terrassen van 10 tot 56m². Gelijkvloerse appartementen beschikken over een tuin van 44 tot 116m². Deze walwoningen beschikken over één-, twee- of drieslaapkamerappartementen. 

Walwoningen C - Residentie Deuster - APP 2.2
- verdiep 2 - bovenste verdieping;
- bewoonbare oppervlakte: 78 m²;
- oppervlakte terras: 22 m²;
- 1 slaapkamer met hoog plafond (vide);
- berging aan de hal;
- leefruimte met vide - torenhoge plafonds;
- gedeeltelijk open ingerichte keuken;
- ingerichte badkamer; 
- apart gastentoilet;
- standplaats en berging in de afgesloten parkeerkelder.

De materiaalkeuzes voor dit appartement werden gemaakt. Vermelde prijs is exclusief ondergrondse parkeerplaats, berging en/of fietsenparking en exclusief registratie, BTW en notariskosten.

Een gevarieerd aanbod met een topafwerking, zorg voor de toekomst, het heden en het verleden, dat is wat het groene project Agnetenpark omschrijft.  Bovendien komt dit project in aanmerking voor aankoop aan 6% btw (onder voorwaarden).

Spring ook eens binnen in het nieuwe dienstencentrum De Perelaar gelegen op de site van Agnetenpark.

Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor de volledige uitleg: 011/39 90 50.

Maakt deel uit van: AGNETENPARK

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 287.350
Onder BTW stelsel
Ja
Referentie
5901600

Algemeen

Verdieping
2
Terrassen
1
Terras 1
22 m² (west)

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte
78 m²
Oppervlakte hoofdgebouw
20 m²

Ligging

Terbeschikkingstelling
Bij oplevering

Indeling

Keuken
Ja (volledig geïnstalleerd)
Toiletten
1

Comfort

Lift
Ja

Energie

E-peil
-1
Type verwarming
Geothermie

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
G-score
C
P-score
C

Heeft u vragen?