Appartement
Zuidervest 41, 3990 Peer
€ 334.250
  • Bewoonbare opp.: 98m²
  • Kamers: 2
  • Badkamers: 1
  • Terras.: 17m²
6% btw nog tot eind 2024. Mis je kans niet!

Kom de afwerkingskeuzes alvast ontdekken in de modelwoning bij Spijbelveld en droom weg hoe jij je appartement bij Agnetenpark kan inrichten. Onze makelaar is iedere woensdag aanwezig in de modelwoning tussen 13 en 16 uur of na afspraak.


Agnetenpark, Altijd thuis, overal dichtbij...

Agnetenpark is een échte nieuwe buurt met verschillende woningtypes voor iedereen en voor elke (gezins)situatie. Maar in Agnetenpark leef je niet alleen op maat van de mensen maar ook op maat van morgen. Zo is er aandacht voor duurzame energie - denk maar aan zonnepanelen, geothermie (warmtepomp met aardwarmte) en waterrecuperatie - én duurzame mobiliteit. De woningen dragen ook het BEN-label (Bijna Energie Neutraal). Het E-peil ligt onder E20 waardoor er 5 jaar vrijstelling is op het kadastraal inkomen. Wonen in het hart van de stad en alles vlot bereikbaar te voet op of twee wielen. En het beste? Je woont in een groene omgeving omgeven door veel ruimte om te ademen. 

De gloednieuwe maar toch authentieke site bestaat uit verschillende residenties die elk zijn onderverdeeld in verscheidene appartementen. Verder wordt er een nieuw buurtpark aan de Kloosterstraat aangelegd waardoor je kan genieten van het uitbundige groen tijdens een rustgevende wandeling of een gezellige namiddag met buren en vrienden.

Ook wordt er in Agnetenpark gezorgd voor het beste wooncomfort. Er is standaard vloerverwarming voorzien. Ondergrondse staanplaatsen, kelder- en fietsenbergingen zorgen voor het mobiele comfort. Een pakketje laten leveren of laten afhalen? Ook dat kan door middel van de Bringme Boxen. Verder zorgen de kwalitatieve afwerking en veel lichtinval in de leefruimtes voor een heerlijk thuis-gevoel. Op de ruime terrassen is er uitzicht over de stad Peer en het uitbundige groen. 

Walwoningen D - Residentie Kloosterbos - APP 0.2
- gelijkvloers;
- bewoonbare oppervlakte: 98 m²;
- oppervlakte terras: 17 m²;
- oppervlakte tuin: 81 m²;
- 2 slaapkamers;
- berging aan de keuken;
- leefruimte;
- open ingerichte keuken met eiland;
- ingerichte badkamer; 
- standplaats en berging in de afgesloten parkeerkelder.

De materiaalkeuzes voor dit appartement werden gekozen.

Bekijk de projectvideo: https://player.vimeo.com/video/720218294.

Vermelde prijs is exclusief ondergrondse parkeerplaats, berging en/of fietsenparking en exclusief registratie, BTW en notariskosten.

Een gevarieerd aanbod met een topafwerking, zorg voor de toekomst, het heden en het verleden, dat is wat het groene project Agnetenpark omschrijft. Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Bovendien komt dit project in aanmerking voor aankoop aan 6% btw (onder voorwaarden).

Spring ook eens binnen in het nieuwe dienstencentrum De Perelaar gelegen op de site van Agnetenpark.

Voor de volledige uitleg: 011/39 90 50 of info@jansenrealestate.be - we helpen je graag verder.

Maakt deel uit van: AGNETENPARK

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 334.250
Onder BTW stelsel
Ja
Referentie
5653447

Algemeen

Tuin
81 m²
Terras 1
17 m²

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte
98 m²

Ligging

Terbeschikkingstelling
Bij oplevering

Comfort

Lift
Ja

Energie

E-peil
20

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
G-score
D
P-score
D

Heeft u vragen?