Appartement
Havenstraat 46 bus 4.02 ,3500 Hasselt
€ 950/m
  • Bewoonbare opp.: 86m²
  • Kamers: 1
  • Garage.: 1
  • Terras.: 13m²
Recent appartement op de vierde verdieping met zuidgericht terras met zicht op het kanaal. Het appartement van 2008 is in zeer goede staat. Gelegen op een boogscheut van het centrum maar toch badend in de rust met een instant vakantiegevoel. Het ruime éénslaapkamer appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 86m² en voelt extra ruim aan door de hoge plafonds en de grote ramen. Ondergrondse staanplaats en kelderberging inbegrepen! 

De indeling is als volgt:
Inkomhal met apart toilet en ruime berging. Badkamer met een bad-douche combinatie, zeer ruime slaapkamer van 16m². Grote leefruimte met toegang tot het zuidgericht terras. De keuken is uitgerust met een kookplaat, dampkap, combi en ijskast. Bij het appartement hoort een ondergrondse staanplaats en kelderberging.

Op zoek naar een appartement op een toplocatie met een fantastisch zicht? Neem dan vandaag nog contact op voor een bezichtiging.

Voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse, klik op onze website www.jansenrealestate.be bij het pand op de knop 'bezoek aanvragen' en je wordt zo snel als mogelijk gecontacteerd.

Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder.

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 950 per maand
Kosten
€ 102 per maand
Referentie
5843313

Algemeen

Bouwjaar
2008
Staat
Uitstekend
Bebouwing
Halfopen
Terras 1
13 m²
Garage
Ja
Garages
1

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte
86 m²

Ligging

Terbeschikkingstelling
Onmiddellijk

Comfort

Lift
Ja

Energie

EPC
126 kWh/m²
EPC Klasse
B
Type verwarming
Gas cv

Ruimtelijke ordening

G-score
A
P-score
A

Downloads

Heeft u vragen?